Expertise

Een kunst die onafhankelijk moet worden behandeld

Ervaring en onafhankelijkheid.

Zoals zijn naam het reeds aangeeft, is expertise vooral een vraag van ervaring. Onze know-how concentreert zich op de makelaardij. Hieruit vloeit voort dat onze dienst expertise gespecialiseerd is in het evalueren. Dit heeft als voordeel dat wij een onafhankelijke kijk op een onroerend goed kunnen bieden door een professional die in de markt staat en niet slechts een waarnemer van de markt is. In onze kernactiviteit hebben wij het onmiskenbare voordeel dat wij elke dag de pols van de markt voelen tijdens elk bezoek aan een pand dat wij te koop of te huur aanbieden. Wij hebben dus een voorsprong op de klassieke vergelijkingspunten die een marktrealiteit van minstens 6 maanden geleden weerspiegelen. Vandaag evolueert de markt sneller en op een minder lineaire manier dan vroeger.

Wanneer u uw vastgoed wilt verkopen bestaat de klassieke reflex erin, verschillende immobilienagentschappen in te roepen teneinde zich gratis een idee van zijn waarde te verschaffen. Twee problemen doen zich dan voor. Eerst garandeert een kostenloze evaluatie zeker geen betrouwbaarheid van de gegeven waarde. Ook creërt de korte evaluatietijd een onvemijdelijke vaagheid. Een deskundige inspectie van een vastgoed alsook de analyse van de verschillende documenten in dit verband vergen tijd. Vervolgens biedt deze gratis methode geen werkelijke onafhankelijkheid. Als het gratis is, dan geldt dit toch vooral als mogelijkheid om zijn diensten te presenteren en om zodoende een bijkomend contract binnen te slepen. Met alle consensus gebondenen afwijkingen vandien.

Contacteer ons

Een mechanisme dat onze onafhankelijkheid garandeert zonder dat het u iets echt kost…

Het is zeker belangrijk voor u om te kunnen vertrouwen op een geschatte waarde. Wanneer wij uw eigendom taxeren, houdt u dat bij. U krijgt van ons een evaluatierapport met de kenmerken van uw onroerend goed vanuit technisch en juridisch oogpunt. Dit wordt gevolgd door een analyse van de positie ervan op de markt. Wat maakt het aantrekkelijk, wat maakt het onaantrekkelijk en onze adviezen die het mogelijk maken om het vastgoed zo goed mogelijk te valoriseren. Ten slotte geven wij u de waarde ervan en adviseren wij u over een marketingstrategie die aan uw specifieke situatie is aangepast. In plaats van u te laten dromen, zal ons rapport u echt helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Het feit dat onze expertisekosten systematisch worden afgetrokken van de eventuele makelaarskosten aan het einde van de opdracht, is een garantie voor een kosteloze dienstverlening. Bijgevolg hebt u zowel een garantie van onafhankelijkheid bij de aanvang, met de volledige vrijheid om al dan niet een beroep te doen op een makelaar, als een gratis waardebepaling wanneer wij u tevreden hebben gesteld.

Wilt u weten hoeveel uw eigendom waard is? Neem contact met ons op