Appartement 2 kamers te koop

395.000€

Boulevard Général Jacques 152A, 1050 Ixelles

2 SLK
91

Generaal Jacqueslaan - penthouse

Type
Appartement
Statut
Te koop
bouwjaar
1968
staat van het pand
In heel goede staat
kadastraal inkomen n.g.
€1.420
referentie
45

Ideaal gelegen tussen de wijk Flagey en zijn vijvers, het Terkamerenbos, de wijk Cimetière d'Elsene en de VUB, op de 5e en bovenste verdieping van een klein condominium van 5 appartementen, nodigen wij u uit om direct uit de lift te stappen in dit prachtig gerenoveerde appartement van +/- 109m² bruto (waarvan +/- 91m² netto). Hoewel de mooie woonkamer je zal verrassen met zijn lichtinval, open haard en mooie parketvloer, zal je meteen willen doorlopen naar het mooie zonnige terras van +/- 11,2m² met uitzicht op de buurt. Het terras is ook toegankelijk vanuit de ingerichte keuken, die in toegang staat tot de woonkamer. De woonkamer heeft een zonnescherm en airconditioning voor de mooie zomerdagen. Het tweede gedeelte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en heeft twee grote slaapkamers (+/- 15,8m² en +/- 16,7m²), waarvan één met privéterras. Het sanitair is apart en modern (toilet, doucheruimte en bijkeuken). Naast een kelder van +/- 4m² beschikt het appartement over een berging en kasten in bepaalde ruimtes. EPB G en elektriciteit conform tot 2049. Gemeenschappelijke gasketel, gemeenschappelijke warmwaterproductie en meters voor warm en koud water. De kosten omvatten ook de gemeenschappelijke ruimten met lift, de beheerkosten en het reservefonds. Een prachtig penthouse op een ideale locatie!

Algemene informatie

Beschikbaarheid : Bij akte
Bouwjaar : 1968
Staat van het pand : In heel goede staat
Verdieping : 5
Aantal verdiepingen : 5

Financiële kanten

Prijs : €395.000
Kadastraal inkomen n.g. : €1.420
Geïndexeerd kadastraal inkomen : €2.970
Onroerende voorheffing : €1.680

Buiten

Terras : ja
Terrasoppervlakte : 14.5 m²

Binnen

Keukenuitrusting : Open keuken - geïnstalleerd
Aantal kamers : 2
Airconditioning : ja
Videofoon : ja
Ingerichte keuken : ja
Opbergruimte : ja
Open keuken : ja
Parlofoon : ja
Ruimte voor wasmachine / droger : ja
Thermostatische afsluiters : ja

Energie

Energieprestatiecertificaat : oui
Termijn voor de geldigheid van het certificaat : 25-04-2034
Verbruik primaire energie : 818kWh/m²/an
Totaal theoretisch verbruik : 87244kWh/an
Energieklasse :
Soort verwarming : Collectief

Meer informatie

Locatie
De Generaal Jacqueslaan is een bekende boulevard voor de inwoners van Elsene. Ze is gunstig gelegen tussen de wijk Flagey en zijn vijvers, het Terkamerenbos, de wijk Cimetière d'Elsene en de VUB. Al deze plaatsen zullen u verrukken met hun vele winkels, restaurants en bars, vrijetijdsactiviteiten, sportfaciliteiten en groene zones. De wijk wordt bediend door trams 7, 8 & 25 en bussen 71 & N09. Het station van Etterbeek ligt op slechts 7 minuten lopen en dankzij de vele verbindingen met het openbaar vervoer in de wijk kunt u gemakkelijk Brussel in en uit reizen. Een ideale locatie voor het perfecte stadsleven.

Beschrijving
Op de 5e en bovenste verdieping van een klein condominium van 5 appartementen, nodigen wij u uit om direct uit de lift te stappen in dit prachtig gerenoveerde appartement van +/- 109m² bruto (waarvan +/- 91m² netto). Hoewel de mooie woonkamer je zal verrassen met zijn lichtinval, open haard en mooie parketvloer, zal je meteen willen doorlopen naar het mooie zonnige terras van +/- 11,2m² met uitzicht op de buurt. Het terras is ook toegankelijk vanuit de ingerichte keuken, die in toegang staat tot de woonkamer. De woonkamer heeft een zonnescherm en airconditioning voor de mooie zomerdagen. Het tweede gedeelte van het appartement bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en heeft twee grote slaapkamers (+/- 15,8m² en +/- 16,7m²), waarvan één met privéterras. Het sanitair is apart en modern (toilet, doucheruimte en bijkeuken). Naast een kelder van +/- 4m² beschikt het appartement over een berging en kasten in bepaalde ruimtes. EPB G en elektriciteit conform tot 2049. Gemeenschappelijke gasketel, gemeenschappelijke warmwaterproductie en meters voor warm en koud water. De kosten omvatten ook de gemeenschappelijke ruimten met lift, de beheerkosten en het reservefonds. Een prachtig penthouse op een ideale locatie!

Samenstelling
5e verdieping
  • Inkomhal van +/- 13,3m² met lift rechtstreeks naar het appartement (liftdeur met veiligheidssleutel). Garderobe.
  • Woonkamer van +/- 28,3m² met open haard en zonnewering. Eiken parketvloer.
  • Terras van +/-11,2m².
  • Volledig ingerichte open keuken van +/- 10,88m² met airconditioning. Uitrusting: vaatwasser, gootsteen, koelkast met vriezer, gaskookplaat (5 pitten), afzuigkap en oven.
  • Wasruimte van +/- 0,8m².
  • Berging van +/- 0,5m².
  • Toilet van +/-1,10m². Wandcloset, wastafel en passieve ventilatie.
  • Doucheruimte van +/- 3,84m². Wastafelmeubel 1 wastafel, douche, betegelde vloer en wanden, mechanische ventilatie, verwarmd handdoekenrek.
  • Slaapkamer van +/- 15.8m². Eiken parketvloer.
  • Slaapkamer van +/- 16.7m² met 4-deurs inloopkast. Eiken parketvloer.
  • Achterterras van +/- 3.3m² toegankelijk vanuit de grote slaapkamer.

-1
  • Kelder van +/- 4m².

  

Ligging

Openbaar vervoer
Restaurants
Shopping
Cafe's en bars
Amusement
Fitness

Wenst u meer informatie?